17 dec. 2008

Work in progress



Expo 2 Timisoara

Pentru cine a ratat prima ocazie vineri voi fi aici :D.

"Cafeneaua culturala Aethernativ in colaborare cu Clouds Factory va invita la un pahar de vin in curtea interioara de pe Str Marasesti,deja cunoscuta pentru ambianta familiara.Cloud Factory propune timişorenilor o expozitie inedită de creaţii handmade şi workshop-uri pentru cei interesaţi să-şi stimuleze latura creatoare.

In ziua de 19 decembrie,incepand cu orele 14 se vor desfăşura workshop-uri de pictură pe sticle de vin si borcane concepute ca si decor pentru masa de sarbatori, pe bile reciclate din lemn si modalitati de impachetare a cadouriilor in stil japonez din material textil. Evenimentul are şi o puternică componentă ecologică, promovând reciclarea prin reutilizare. O bună parte din artişti recuperează materiale vechi şi le integrează în operele lor, conferindu-le astfel o nouă utilitate."

12 dec. 2008

Pipsy si poopsy

Astea sunt creatiile mele de la workshop-ul lui Viktoria de la creaturesXXS. Azi am reusit sa le dau culoare :D.




7 dec. 2008

TIMI Expo





Am reusit si eu sa ajung la Timisoara :D
A fost superb, atmosfera faina, oameni super, muzica buna, workshopuri interesante, ce poti sa vrei mai mult.







Am dat o fuga si pana in D'arc sa vad ce s-a facut la concursul U-man, au fost cateva papushi faine de tot. Preferate mea a fost Dusty, sper sa fi castigat, ca din pacate nu am mai putut sa stau sa aflu ce a decis juriul.
Sper sa se afiseze pe Site-ul lor.


3 dec. 2008

New stuff +Expo Timi



Acum e de vanzare si un calendar cu pozele bijuteriilor mele, nu cred ca o sa se vanda asa ceva, dar de ce sa nu incercam ;) http://www.deviantart.com/print/4621093/?utm_source=deviantart&utm_medium=deviationpage&utm_campaign=buyprintleft
Vineri si sambata o sa fie in Timisoara o expozitie cu lucrui handmade, cine e prin zona poate sa dea o fuga sa vada, printre altele si produsele mele pe viu. Expozitia are loc la subsolul Palatului Cultelor (str. Augustin Pacha nr.8)

1 dec. 2008

Lizi Langhals in real




Ele sunt surorile lui Lizi Langhals. Am incercat materiale si forme diferite pt a vedea ce arata mai bine. Lizi o sa fie facuta si ea intr-un final, chiar daca nu a fost aleasa printre finalistii concursului de la Uman.

AddThis