13 nov. 2009

În curând din nou la Scârţ

Week-end-ul viitor, mai precis sambata si duminica 21-22 nov. puteti sa ma gasiti la Scart, loc lejer, alaturi de celeilalti membrii Cloud Factory.

O sa vin cu produse noi, nu vreau sa va spun inca ce exact, e secretul meu si surpriza voastra si sper sa va placa. Hihi , hai ca va mai dau ceva detalii ca sa va fac si mai curiosi. Nu sunt bijuterii, se pot face cadou oricui, sunt folosite materiale naturale (culese de mine & family), sunt colorate :D, si o sa coste doar 5 lei bucat ;).
Hai ca sunt rea si v-am bagat in bezna de tot :)). Poate mai apuc sa pun totusi cateva poze saptamana viitoare dar nu promit, sigur e ca le duc la Scartz.




Cloud Factory prezinta : “Ete Scart”

În zilele de 20, 21, 22 noiembrie intre orele 12-24 , 2009, Cloud Factory continua seria de evenimente intr-un loc inedit la Scart , str. Zoe nr. 1

Asociatia Cloud Factory va invita la expozitia de obiecte lucrate manual in cadrul evenimentului „Ete Scart” unde puteti admira noile creatii ale artistiilor :
Amima, Kimiru Bijoux, Mu-sai, Tomatodrag, Multe chestii, Zona Quilt, 123 Start, Degete Murdare, Alina Art, Manca, Eszter, Arabela, Livia Coloji, Zaza cit si creatii vestimentare ale creatoarelor Mihaela Cretescu si Elena Mazare, iar lista poate continua pe site-ul nostru.
Artistii doresc sa atraga atentia asupra noilor tehnici de manufacturare din diferite materiale neconventionale.
Pe linga arta indoitului hartiei-origami, tricotat, crosetat, modelat sau cusut, artistii vin cu noi tehnici de asamblare de materiale naturale (flori, frunze, lemn) dar si cu materiale refolosibile (plastic, material textil, lemn).
Un al procedeu folosit de unii artisti este caserarea servetelului pe diferite obiecte cum ar fi : cutii, ceainice, cesti, bucati de lemn perii de par.

Un comentariu:

  1. He,he
    Nu costa nimic sa vii sa le vezi ;), iar in privinta banilor am produse incepand cu 5 lei, si chiar produse noi surpriza.Eu zic ca merita sa vii si numa de dragul expozitiei. Eu abia astept sa merg sa ma lafai in hamacele din scart ;)

    RăspundețiȘtergere

AddThis