30 mar. 2009

Brose cu animalute

Azi si ieri am tot desenat si moscolit nastureii care o sa devina maine cu ajutorul lui Marius brose veritabile :D

Nu ma asteptam sa dureze coloratul mai mult decat desenatul, dar asta e, am ramas in urma cu alte chestii, sper sa recuperez maine, si sa reusesc sa fac mai multe. Mai am doar 3 zile de lucru pentru homemade fair ceea ce ma streseaza putin. Cat mi-am planuit nu o sa reusesc sa fac oricum asa ca sper sa reusesc sa fac cat mai multe. Asta o sa fie in detrimentul blogului. Nu cred ca o sa mai am timp si de postari asa ca pentru cine asteapta tutorialul de impaslit lana in margele nu pot sa va dau decat link la cel in engleza momentan. O sa fac si traducerea cand se mai linistesc lucrurile pe aici. Probabil dupa pasti.






23 mar. 2009

Fimo cercei & more

Saptamana trecuta am fost harnica, atat de harnica ca nu am apucat sa fac poze pana acuma. Am facut la fimo de numa,tot felul de bratari, cercei , brelocuri si o gramada de margele . Pentru www.fengshui-market.ro am avut o comanda mai mare de cercei cu simboluri fengshui care o sa apara in curand pe site :D.







Pe breslo am pus la vanzare lana de merinos netoarsa colorata de mine, pentru cine vrea sa se apuce de facut pasla. Sper sa reusesc maine sa pun un tutorial despre cum se fac margele de pasla.

22 mar. 2009

Poze ratacite

Am gasit azi niste poze ratacite prin calculator , de care am si uitat, dar care cred ca merita postate.








18 mar. 2009

Technica de împâslire a lânii

Zilele astea m-a intrebat cineva cum fac rost de pasla, raspunsul e oarecum simplu mi-o fac singura, prin frecare :P
Pentru cei interesati in tehnica de impaslire m-am gandit ca poate e interesant un tutorial asa ca o sa preiau texte din lucrarea mea de diploma. O sa fie un text mai lung sper sa nu va plictisesc, dar cred ca sunt informatii utile care nu prea se gasesc in limba romana pe net. Asa ca daca vreti sa faceti margele de lina, posete sau covorase sper sa va fie de ajutor. Tutorialul e doar despre impaslirea uda (wet felting) , despre cea cu ace nu vreau sa ma pronunt pentru ca nu ma pricep, ca idee insa e nevoie de niste ace speciale si multa rabdare.

13 mar. 2009

Impresii de la targ

Intr-un final am ajuns si eu acasa. Dupa un week-end stresant am avut o saptamana obositoare cu o calatorie de 3 zile in interes de servici prin toata germania. Asa ca ma bucur ca reusesc in final sa pun poze ge la Fair Maiden.

A fost la fel de fain ca primadata, imi place mult subsolul acela magic :), au fost mai multi de data asta, si eu am avut mai multe de vanzare, ceea ce s-a dovedit a fi o strategie buna.







Au fost workshop-uri de pictat esarfe,



De cantat la tot felul de instrumente africane, printre care didjeridu,tobe,clopotei si o broasca de lemn, aia a fost preferata mea :D. La inceput lumea a fost mai timida, dar incetut au primit curaj si s-a creat o atmosfera foarte placuta. Chiar si Marius a batut la tobe.





Iar la final a fost si o prezentare de moda cu haine si accesoriile participantilor.





Chiar daca a fost stresant si obositor pentru mine, eu m-am simtit bine, sper ca si voi.

6 mar. 2009

Canapelute

Azi am terminat canapelele pentru carti de vizita. Sper sa le vand maine sau poimaine in timisoara la HandMaiden. Intre timp s-a stabilit si programul asa ca va astept sa veniti sa vedeti lucrurile facute de mine: cercei, brelocuri, brose si seturi de bijuterii, canapele, cutiute si pieptene pictate, monstruleti de plush, printre care si Gregor, cel cu ochii patrunzatori :).






In cazul in care nu mai apuc sa public duminica nimic, sa nu va suparati pe mine, dar o sa fac o pauza de vreo saptamana, pentru ca trebuie sa plec din tara luni dimineata.

4 mar. 2009

3 mar. 2009

Pregatiri intense

Pentru 7-8 Martie si expozitia Cloud Factory din Timisoara care se va tine din nou in magicul subsol de la Casa artelor pe str. Augustin Pacha (în Unirii lângă Java Cafe).
Pana sambata va mai momesc cu poze din "atelier" , cu work in progress, si unele chestii finalizate pe care o sa le puteti vedea live in Timi :)





AddThis