24 mar. 2010

Vine primavara

Cu speranta ca vremea va tine cu noi in week-end, va astept maine si poimanie in Piata Unirii din Timisoara la Nori incondeiati.

Pana atunci niste poze care va lasa sa visati la primavara de afara.




La munte

In weekend am plecat la munte în speranţa că o să savurez si eu primavara. Din păcate, pana acum, soarele aparea doar in timpul saptamanii, cat am stat inchisa la birou. Dar gata s-a hotarat ca mergem cu prietenii la munte, stam cu burta la soare si lenevim. Toate bune si frumoase, dar cand am ajuns, zapada era asa mare ca nici nu am reusit sa urcam cu masina pana sus la cabana. Asa ca, de caldura in excess nici vorba, si nici aer de primavra parca nu a fost. Totusi spre duminca s-a mai incalzit si au inceput sa se topeasca zapezile si sa miroase a primavara. Ne-am plimbat si noi un pic si am facut poze la drumul pe care am umblat, si care arata mai mult a râu decat a potecă. Dar a fost placut, soarele ranjea la moi si bocancii ne-au aparat cat de cat de mlastineala prin care tropaiam.







Pretextul excursiei a fost ziua de nastere a doi dintre prietenii cu care am plecat. Asa ca va arat si cate ceva din personalizarile facute cadourilor lor. Sper ca s-au bucurat cel putin la fel de mult cat mi-a facut mie placere sa desenez ;)



22 mar. 2010

Next weekend in Timisoara

Va astept in acest weekend la un alt fel de Targ de Florii, in Piata Unirii din Timisoara. Sa speram ca nu o sa avem parte de vantul de anul trecut.


Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin va prezinta:

În zilele de 27 şi 28 martie, intre orele 12-18 , 2010, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatiei Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment obiectelor lucrate de mână.

Strada Goldis a cafenelei „Papillon” gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie de creaţii handmade, muzica, ceai ecologic, workshop-uri pe teme ecologice.

„Nori Incondeiati”este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai ecologic si voie buna .

În cele două zile ale evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate „Sarbatorii Pastelui”se v-a desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Nu Fi Pungas!”cu plase de pinza oferite de membrii asociatiei pentru a fi pictate, in ideea de a renunta la punga de plastic pentru una mai rezistenta.

Asociatia Cloud factory doreste si sa implementeze conceptul de respect fata de elementele mediul inconjurator, organizand evenimente artistice specifice: workshop-uri, expozitii, actiuni stradale pe teme ecologice deschise publicului.

Expoziţia de „Nori Incondeiati”continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.

Va asteptam cu voie buna.
Cu prietenie,
Ana Maria TEODORESCU
Organizator

Cloud Factory
Mobil: +40 724 108 787
E-mail: cloudsfactory@gmail.com
Site: www.clouds-factory.blogspot.com
www.cloudfactory.ro

16 mar. 2010

A fost si Fashion City in Timisoara

A fost un week-end obositor. Am stat doua zile pe pozitii si am sperat sa se opreasca mai multa lume la standul nostru. Dar cred ca lumea in Mall e grabita sa ajunga la food-court si la cinema ;), cel putin asa mi s-a parut mie. Oameni multi , si cei mai multi foarte grabiti. Cred ca e greu si sa mergi la shopping, ar fi chiar culmea sa te relaxezi :)). In rest ce sa zic, va las cu pozele de pe picasa (sorry de blur-ul din unele, dar eram pe fuga si noi, ca se ne integram in peisaj)





Cu gandul la reduceri :P



Ah, si era sa uit , am dat si un interviu la TV, dar cred ca m-am cam fisticit si nu am fost chiar coerenta. Foarte probabil as rade tare de mine daca as vedea filmarea :))

10 mar. 2010

Monstruleţ şi animaluţe de pluş

Va prezint ultimele fapturici create cu mult drag.



Doi iepuroi ciudaţi, asa ca şi pregatire de paşti.



Doua caracatite care se gandesc doar la peştisori. Da, cea mare si rosie chiar sta singura in picioare fara sa aibe nevoie de vreo propta. E o şmecherie la mijloc, şi e super sa te joci cu ea (e fetiţă , dar nu are inca nume).



Un monstru paranormal dezorientat.



Şi preferata mea broscuţa ţestoasa. De ea m-am indragostit foarte tare, si ca urmare nu am de gand sa o vand sub nici o forma, deşi cred ca o sa ii fac cateva surioare. E cea mai placuta senzatie să o ţii in mână căci corpul e umplut cu seminţe speciale, care seamană, ca textura, cu biluţele de plastic din care sunt facute mai nou jucăriile. Carapacea in schimb e plina cu vatelina şi ca urmare uşoara. Ah, ma chinui degeaba sa explic, e fain şi gata. ( V-am zis ca m-am indragostit ;))




9 mar. 2010

In week-end la Timisoara in Mall

Va astept in Timisoara :)



Fashion City
Un targ de moda cosmopolit.


Timisoara, Cluj si Iasi – trei orase care au pus moda romaneasca loc de cinste.

So, what’s your fashion city? Vrei sa vezi ce se mai poarta in Timisoara? Sau esti curios sa afli din timp secretele culiselor Festivalului de moda de la Cluj? Hmm...sau esti inca convins sa radacinile modei au ramas bine impamantenite la Iasi?

Vino si afla singur! FASHION CITY si Iulius Mall aduc tendintele de pe podiumuri, direct in fata publicului. Colectii semnate de designeri celebri din Romania astepta pe standere pentru a fi probate. Pentru cei mai conservatori, deschidem dulapul bunicii si aducem tinute vintage si hand made. Iar pentru ca in ultimii ani s-a militat pentru Eco si Bio, te servim cu produse proaspete, pe alese.

Nelipsite de la aceasta editie sunt fetele de la Cloud Factory, care ne vor invata cum sa dam o alta infatisare lucrurilor de care ne-am plictisit. My little chic purse - un workshop interactiv, pe care nu trebuie sa il ratezi.


FASHION CITY LA IULIUS MALL
13 – 14 martie Timisoara
20 – 21 martie Iasi
27 – 28 martie Cluj

AddThis