26 oct. 2010

Unt de shea si balsam de buze

Ieri seara mi-a ajuns coletul cu unt de shea din Germania. Sunt foarte incantata de el, dar sunt curioasa cand o sa apuc sa folosesc eu un kilogram intreg.:P Am inceput serios sa il consum facand balsam de buze, am folosit vreo 4 sau 5 lingurite. :)). In weekend vreau sa il incerc ca si materie prima pentru un nou sapun.




Imi plac noii strugurei handmade, sunt insa tare curioasa cum se comporta in buzunar. O sa ii testez maine, desi am impresia ca o sa se imoaie destul de tare. Cred ca trebuia sa pun ceva mai multa ceara de albine.

25 oct. 2010

Kabum



Da e maşinuţa noastra, de care ne-am bucurat tare de tot in februarie. Dupa ce am iesit miercuri fericiti de la dentist ne-am urcat si am vrut sa pornim incetişor spre casa. Ne-am facut insa planurile fara sa tinem cont de ameţitul ce a dat cu spatele si ne-a lovit din stanga in timp ce incercam sa iesim din parcare. Am stat toata seara in frig si am incercat sa vedem care e procedura, caci noua ni sa parut ca e totul clar si omul a si recunoscut ca e de vina si ca a vorbit la telefon. Intre timp lucrurile s-au complicat si asigurarea ne considera si pe noi vinovati, ca doar au interesul sa nu plateasca. Cel mai enervant mi s-a parut cand am aflat ca si politia consider la fel, si ca in momentul cand iesi din parcare esti oricum si tu de vina, chiar daca vine unul din stanga si se baga in tine, si nu ai nici o şansă sa il eviti. Na in fine, intre timp ne-a mai trecut supararea, si nu ne ramane decat sa asteptam sa se rezolve odata toata tampenia.

In rest m-am apucat sa fac produse pentru magazinuţul meu pe Etsy. O sa revin cu poze cand o sa am mai multe produse finalizate, dezordinea de pe birou nu e prea prezentabila pentru moment :)

19 oct. 2010

Am fost la troc in weekend

M-am ales cu cateva lucrusoare dragute


Dar cel mai important e ca am scapat de boarfele mele si am mai facut loc prin dulap ;D

14 oct. 2010

Troc ad hoc - sambata in Timi

Ne vedem sambata in Timisoara la trocareala :)



Troc ad hoc

schimburi de obiecte si haine, socializare şi muzica bună

Cine este invitat? Oricine doreşte să schimbe orice fel de obiecte: carti, telefoane, cd-uri, zorzoane, jucari,haine etc. Oricine vrea să dea o palmă (simbolică) mercantilismului şi goanei după bani, oricine crede că valoarea obiectelor este relativă, după cum i-o dăm fiecare. Oricine doreste sa recicleze prin reutilizare.

Ce? Obiectele pe care le aduci le vei putea schimba cu altele, negociind direct cu proprietarul.

Unde? in spatiul Cloud factory, pe strada Dragalina nr.7 ap.43, Timisoara

Cand? Sambata 16 octombrie intre orele 17:00 – 21:00

Cum procedez? Adu un obiect (2,3 etc) pe care doreşti să-l oferi, caută printre cele disponibile şi fă schimb cu ceilalţi participanţi.

Stai cât vrei, schimbi cât vrei!

INTRAREA este LIBERĂ

Această iniţiativă este pusă la cale de Asociaţia Clouds Factory (obiecte lucrate manual) şi grupul Freecycle Timişoara (reciclare prin reutilizare).

Poţi cere detalii :

Email: cloudsfactory@gmail.com

Grupul freecycle Tm http://groups.yahoo.com/group/freecycletimisoara/

Va asteptam cu ceai ecologic cald si voie buna.

11 oct. 2010

Weekend la gradina

Sambata am fost la gradina parintilor mei si am ajutat putin la curatenia de toamna.

Am profitat de atelierul lui tati ca sa ciocanesc si sa imi pregatesc materialele pentru medalioane. Lemnul asta pacatos m-a cam scos din sarite, ca a crapat cam tot la al doilea cerculet, grrr. si nu stau bine deloc cu nervii cand ma trezesc cu cate un material din asta razvratit. Era cat pe ce sa le arunc pe toate si sa abandonez, dar cum acasa e cam complicat de facut am insistat si am reusit sa fac in jur de 40 de cercuri. De fapt am facut cu siguranta cel putin dublu, dar restul au trecut la rebuturi.

Am experimentat si cu o placuta de cupru, la care ii ador textura obtinuta.


Am mai experimentat putin cu pasla si alama, dar pana nu reusesc sa fac ceva mai concret va arat doar asa cate un fragment de poza, sa nu credeti ca stau toata ziua si lenevesc.



Dupa cum se vede m-am apucat de multe deodata, asa ca va mai dura probabil pana ce reusesc sa va arat ceva finit. Pe birou e momentan un "dezastru creativ" cum imi place sa ii zic, adica e plin de materiale. De abia pot sa mai misc mouse-ul, dar altfel parca nu am reusit inca sa ma desfasor, parca cu toate materiale la indemana ma simt mai inspirata.

Voi cum lucrati ? Reusiti sa pastrati ordinea in timp ce creati ? Caci mie mi se pare imposibil, da asta e probabil doar datorita faptului ca sunt eu haotica din fire :P

8 oct. 2010

Insigne proaspete

Am inbogatit categoria de insigne din magazin cu desene noi, proaspat scoase de la presa. Pe langa asta am mai refacut cateva din design-urile care s-au terminat. Sper sa va placa. Le puteti gasi aici, stau cuminte in asteptarea noilor proprietari .





4 oct. 2010

Excursie de weekend

Acesta e suvenirul meu de la targul de olarit "Relut", desfasurat in weekend la Timisoara. Mi se pare extrem de simpatic, si ce e cel mai fain la el e ca ciripeste, căci e de fapt o mica fluierişcă :D

Au fost expuse lucrari intereseante ale studentilor de la arte. Au fost mesteri populari, unii si-au aratat dibacia la roata olarului altii au vandut vase sau fluiere.


Insa cei mai multi au fost copiii. M-am simtit cam inhibata de atata pruncime, si m-am cam lasat intimidata, asa ca nu am apucat sa ma murdaresc si eu pana la urechi, desi tare mi-as fi dorit sa incerc si eu cum se invarte un vas pe roata olarului. Dar parca eram singurul om mare care s-ar fi batut cu ei pe un loc la roata, si nu am vrut sa se uite urat parintii la mine.

AddThis