18 ian. 2011

Magazin handmade in Arad

Am vrut sa scriu deja de mult despre noul atelier al Dorei, dar m-am tot luat cu altele. Asa ca astazi va arat cateva poze din atelierul-magazin Zona Quilt.

Cum treci pragul atelierului te cufunzi intr-o lume eleganta, veche cu un aer de rafinament shabby chic. Te simti ca si cum ai fi in vizita la o doamna stimabila din alte timpuri, iar Dora te primeste cu un zambet larg si intregeste perfect intreaga imagine.

Dora a deschis aletierul in decembrie si va asteapta cu bratele deschise in zilele de joi-vineri intre 10.00 si 17.00 iar sambata de la 10.00 la 13.00.

In restul saptamanii Dora munceste de zori pentru a avea mereu ceva nou de care sa ne putem bucura cand o vizitam.

Printre lucurile pe care le ofera spre vanzare, pe langa creatiile proprii, se afla si cate ceva facut de Agnes, coliere si sapunuri facute de mine si alte frumuseti culese de Dora de la artizani talentati.

Daca cautati cadouri deosebite si unice, facute manual va recomand sa o vizitati pe Dora in magazinul Zona Quilt pe str. Eminescu nr.1, vis a vis de libraria Corina. Cred ca magazinul ei e unic in Arad si sper sa ne bucure pentru mult timp de acum incolo.

AddThis