25 mar. 2011

Sa fac un mic rezumat

Saptamana asta a fost destul de plina, asa ca o sa recapitulez pe scurt.

Miercuri am fost la Atrium la targ. Desi cred ca a fos jumatatea populatiei din Arad, totusi pe la etaj parca nu au urcat atatia. Iar multi din cei ce treceau nu erau tocmai grupa tinta, ca sa ma exprim politicos. Si oricum miercuri fiind, lumea a venit doar sa castige masina la tombola organizata cu ocazia implinirii unui an de mall, nu sa faca sopping sau sa piarda timpul plimbandu-se aiurea. Astfel Mall-ul a inceput sa se umple inainte de concertul Mandinga, pe care noi l-am perceput doar distorsionat si galagios, datorita arhitecturii si a ecourilor formate. Nu ca as fi fana si as fi vrut sa il aud mai bine, dar parca asa a fost doar galagie deranjanta. Dupa concenrt a inceput unul sa tot vorbeasca cate ceva, dar lumea nu l-a prea bagat in seama, pana cand a inceput sa zica ceva de "extragere" , "marele moment",etc, si brusc toata agitatia tipica unu mall a disparut. Toti s-au oprit din vorbit, din umblat si asteptau cu sufletul la gura in timp ce nenea cu suspansu' ii tot tinea incordati. In momentul cand a intrebat cate persoane cu numele Paul se afla intre noi, parca s-a auzit un oftat si o dezamagire comuna de la toti cei pe care nu ii chema asa. Iar forfota si agitatia a inceput sa ia loc linistii, care era oricum nefireasca locului si masei de oameni. Dupa dezamagirea generala parca toata lumea a inceput sa se imprastie destul de repede.

Eu m-am bucurat ca am avut in vizita la stand prieteni buni si chiar si seful meu cu sotia m-iau facut o vizita si s-au aprovizionat cu sapunuri si insigne :)

Din pacate nu am reusit sa mai merg nici joi nici vineri, cateodata am impresia ca vreau sa fac prea multe lucruri iar timpul nu e de partea mea.

Pozele de la targ le gasiti aici



Joi au aparut doua articole cu care vreau sa ma laud putin :D

Primul e interviul sau mai bine zis discutia despre preturi pe care am avut-o cu Anca pentru Revista Atelierul . Sper sa aveti rabdare sa cititi macar o parte din el, stiu ca m-am lungit cam mult, mea culpa, dar parca au fost multe de spus, si oricum am ramas cu impresia ca ar mai fi multe de spus si ca poate nu am mentionat destule.

Celalalt articol e un top al blogurilor de handmade propus de Diva Hair in care ma simt onorata ca apar, caci mi se pare ca ar fi fost multi altii care meritau sa fie acolo inaintea mea.

Moda, Tendinte, Frumusete

Iar desprer ziua de astazi nu am chef sa povestesc, a fost cam obositoare si trista. Dar astept ziua de maine, care sper sa fie mai senina.

22 mar. 2011

Tutorial reciclare cu tehnica servetelului

Deoarece in Arad se sarbatoreste saptamana pamantului, m-am gandit sa reciclez si eu ceva. M-am incumetat sa va arat cam cum functioneaza tehnica serveteluiui, dar am adaptat-o in functie de materialele pe care le-am avut acasa. Asa ca sper sa nu se supere expertii in domeniu si sa se ia de cap cand vad ce am facut, principiul ramane, iar cine vrea sa aprofundeze tehnica va investi si in adezivul corect. ;)

Materiale necesare:
-servetel decorativ
-doza goala
-adeziv
-liniar + creion
-culoare acrilica
-pensula
-foarfeca

Maine la Atrium in Arad

Va astept maine la Atrium la un targ I made this in cadrul evenimentelor dedicate saptamanii pamantului. Ne veti gasi vis-a-vis de Carturesti la ultimul etaj al mall-ului.

18 mar. 2011

Saptamana pamantului in Arad


In caz ca nu ati auzit inca va anunt ca saptamana viitoare la Arad vom fi foarte ecologici si vom sarbatori saptamana pamantului. Eu sunt deja nerabdatoare si de abia astept evenimentele de saptamana viitoare. Nu o sa ma pun sa expun tot programul caci e destul de cuprinzator si il puteti vedea aici daca vreti sa va planificati timpul liber, dar tin sa va anunt ca miercuri 23.03 de la 18.00 o sa fie o expozitie de handmade la Atrium la etajul 3 in apropiere de Carturesti. Foarte exact nu stiu nici eu cum o sa fim impartiti dar cu siguranta ne veti vedea daca veniti pe acolo. Noi va asteptam cu drag si standul colorat.

11 mar. 2011

A fost si Artboutique V

Cu o super mega mare intarziere va prezint si pozele de la targul Artboutique V din Sibiu. Aici le gasiti pe toate.

Ce mi-a placut mult la targul acesta a fost varietatea de mestesugari prezenta si calitatea produselor expuse.


E un targ la care m-am rasfatat si eu cu cadouri pentru mine, asa de 8 Martie sa zicem :D. Mi-am luat turta dulce, miere si cel mai superb bol de lemn sculptat pe care l-am vazut pana acum. Bolul e strunjit de Jancsó Tamás care din pacate nu are un site de prezentare pe care sa puteti admira ce face. Asa ca eu va arat cu ce ma mandresc eu ca fiind al meu :D


Iar saptamana asta am facut o pauza bine meritata cu dormit muuuuult de tot. Sper sa imi revin in curand din oboseala asta de targuri. Pana atunci va urez weekend placut.

9 mar. 2011

Tutorial pernuta pentru incheietura

Materiale necesare:
-material textil (piele,pasla, etc)
-vatelina
-ac si ata
-foarfeca
-creta

Desenati o forma rotunda sau ovala de aprox. 10-12 cm. Decupati doua bucati identice de material textil.

AddThis