20 apr. 2011

Cum să înfrumuseţăm un coşuleţ

Materiale necesare:
-coşuleţ împletit
-material textil
-foarfeca
-metru
-ac şi aţă
-panglica
-ace cu gamalie
-maşină de cusut

19 apr. 2011

A fost si Nori incondeiati

Nu prea am chef de povestit, asa ca va spun pe scurt cum a fost la targ.In prima zi a fost inorat si cam trist, lumea nu ne-a vizitat, dar noi nu ne-am lasat descurajati si am pictat oua de gips.

Duminica a fost vremea ceva mai senina, si parca nici frigul ni ne-a intrat asa in oase, sau poate mi s-a parut doar mie asa pentru ca mi-am luat ciorapii cei mai grosi de iarna, dar parca tot am fi vrut sa avem ceva mai multi vizitatori.


Baietii s-au coalizat si s-au pus la sezatoare pentru a combate mai usor plictiseala. Bineinteles ca nu i-am lasat singuri prea mult, asa ca au mai avut si companie feminina din cand in cand.

Cam atat de la targ, dar cum nu imi place sa merg in Timisoara degeaba, am hotarat sa ma rasfat si cu ceva cadouri de pasti. Asa ca mi-am cumparat doua oua strunjite din lemn si trei carnetele Moleskine. Nu ca nu as avea destule caiete, sau ca nu as putea sa imi fac eu unele, dar sper ca daca am dat banii pe ele o sa le si folosesc. Caci imi tot spun ca o sa desenez mai mult, si parca tot nu apuc.

14 apr. 2011

Work in progress cu muuult praf

Pentru targul de sambata si duminica am pregatit un panou cu cercei din creioane colorate. Asa ca am apucat sa imi folosesc din plin noua mea "jucarie"

Dupa un weekend in care am facut curatenie de primavara si ne-am bucurat de mirosul proaspat si curat din casa m-am trezit ca eu de fapt mai am de taiat si smirghelit la greu.

A urmat furtuna de praf colorat care m-a facut sa regret amarnic tot efortul depus in weekend pentru a sterge praful. Praf care nu se compara nici pe departe cu ce e acum la mine pe birou :(

Dupa o seara intreaga de inhalat creioane colorate am aratat destul de rau, dar totusi cred ca a meritat efortul, iar rezultatele le veti putea admira in weekend la Timisoara pe straduta care da din Piata Unirii spre Facultatea de Arte.
Ţineţi-ne pumnii sa avem parte de vreme bună, ca să nu am faţa asta chinuită degeaba ;)

10 apr. 2011

Targ handmade la Timisoara

In weekend sper sa avem parte de vreme cat mai senina caci eu va astept la Timisoara la targ


Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin va invita :

În zilele de 16 şi 17 aprilie, intre orele 12-18, 2011, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment Sarbatorilor Pascale ; „Nori incondeiati” a treia editie.

Strada Regiment 5 Vanatori, nr 8 a cafenelei „Papillon”, in Piata Unirii, gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie de creaţii handmade, muzica, ceai, workshop-uri pe teme ecologice.

„Nori Incondeiati”este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai si voie buna .

Expozanti va asteapta cu cele mai noi colectii de primavara, handmade; accesori, sapunuri, genti, haine si alte obiecte unicat.

În cele două zile ale evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate „Sarbatorilor de Paste”se va desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Nu Fi Pungas!” cu plase de panza oferite de membrii asociatiei pentru a fi pictate, in ideea de a renunta la punga de plastic, pentru una mai rezistenta. „Brose din textil” realizate din materiale textile refolosite, resturi de la atelierul de croitorie. „Oua din ghips” pictate si decorate intr-un mod experimental.

Expoziţia de „Nori Incondeiati”continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.

Ne-am asortat cu sanatatea ceaiului oferit de Enigma, muzica si voie buna, toate numai bune de savurat in ziua de „Florii” impreuna cu Fabrica de nori

Va asteptam cu voie buna.

Monday Inspiration - Colored pencil art

Jennifer Maestre


Boex


Maria Cristina Bellucci


Federico Uribe

4 apr. 2011

Revin din concediu

Weekend-ul trecut a fost unul prelungit, petrecut la munte, departe de agitatie si cotidian. Am reusit sa ma relaxez si sa ma odihnesc putin. Desi mi-am propus sa stau sa citesc, sa desenz si sa ma plimb mai mult, nu am reusit mare lucru, dar macar am dormit muuult, am jucat remi si am stat cu burta la soare. Si din cand in cand parca simti ca nu iti trebuie mai mult ca sa te simti bine.
Cat am fost plecata am aparut pe feminis.ro intr-un Top al designerilori artizanali. Asa ca ma puteti vota aici daca vreti si va plictisiti. Eu in general nu suport sa fiu nevoita sa imi fac cont undeva ca sa votez asa ca nu ma supar daca nu o sa am voturi si ma bucur de mica publicitate care mi-o ofera articolul in sine :).


Cu poze de la munte o sa revin probabil altadata, ca nu am apucat inca sa le procesez. Asa ca pe astazi va urez un inceput de saptamana placut si cu mult soare, ca de cand am tot asteptat sa vina primavara.

Eh, hai ca o poza doua poze de la munte tot am pus, ca altfel parca e prea chel articolul ;

AddThis