21 dec. 2011

Ghirlanda ingerasi

Materiale necesare:
-hartie de ambalat
-foarfeci
-creion
-rigla
-agrafe de birou

Masurati o fasie de 8 cm. Marcati cu creionul si taiati cu o foarfeca mare.

9 dec. 2011

O saptamana obositoare

Cu greu reusesc sa adun pozele si parca si mai greu reusesc sa imi adun gandurile.

Am fost din nou la Cluj, de data asta la Targutu Vintage. Ce sa va povestesc despre targ ?Am fost avertizata ca asocierea de handmede cu vintage nu e chiar favorabila pentru cei ce fac handmade, dar se pare ca am simtit nevoia sa ma conving si eu de asta. Nu pot sa zic ca a fost un targ rau, ca nu m-am intors totusi cu nervii la pamant, cum am patit chiar la unele targuri de handmade 100% dar nici nu a fost un succes despre care sa am prea multe de povestit.

In afara de cativa artisti handmade, cu care nu am reusit sa socializ precum mi-as fi dorit, am fost inconjurata de haine vechi si fashoniste mult prea trendy pentru a avea ce vorbi cu mine :)

Asa ca Marius s-a scufundat in lectura iar eu am suferit de plictiseala si un usor sentiment de singuratate si izolare.

M-am uitat cu jint la extraterestrul verde creat de Murano Glass Jewellery dar cum nu am vandut suficent incat sa imi permit asa rasfat m-am multumit cu o poza pentru blog.

Miercuri am tinut un workshop caritabil, si am avut placerea sa fiu inconjurata de prietene dragi care au venit sa coasem impreuna.

Iar la final nu am putut sa nu cumpar frumusetea de con creata de Alina aka Hana la care lucrat mai bine de doua ore, si pe care ar mai fi bibilit daca nu ne-ar fi dat afara organizatorii din atelier. Asa ca savurez noua mea decoratiune de craciun si atept sa ne intalnim cat mai curand la o şezătoare si sa coasem impreuna.

8 dec. 2011

Decoratiune pentru bradul de craciun

Materiale necesare:

-fetru
-vatelina
-foarfeca
-fire decorative
-adeziv
-ac

Decupati doua coli de fetru in forma dorita. Daca nu va incumetati sa taiati fara sablon, puteti sa cautati modelul dorit ,sa il imprimati pe hartie,apoi sa il decupati si astfel aveti sablonul dorit. Trasati conturul cu creta in jurul sablonului si taiati fetrul cu foarfeca.

5 dec. 2011

Workshop cu Arabela



Miercuri ne putem intalni la Eny Gallery pe Str.Mihai Eminescu nr.17 in Arad (vis-a-vis de Posta) si puteti invata sa faceti decoratiuni pentru pomul de craciun din materiale textile. Va astept cu voie buna si chef de mesterit de la ora 18.00

Detalii despre proiect gasiti pe site-ul http://progresson.wordpress.com/

1 dec. 2011

Pregatiri de targ

In weekend va astept la Cluj la Targutu Vintage

Asa ca azi am profitat de ziua libera si m-am pus pe desenat insigne

ambalat sapunuri
si personalizat pungute

La ambalat si personalizat trebuie sa recunosc ca am profitat de Marius si l-am explotat ca un adevarat tiran :D. Nu stiu ce m-as face fara micul meu chinez hihi.

Mai o zi de munca si apoi ne trezim din nou cu noaptea-n cap ca se ajungem la timp la Cluj. Asa ca va astept sa ne intalnim la o poveste in Cluj.

AddThis