25 mar. 2012

Troc - cine doreste, cine pofteste ?

Am facut putina ordine prin materiale si am descoperit cateva lucruri pe care cu siguranta nu le voi folosi prea curand, asa ca ma gandeam sa le ofer la troc. La schimb m-as bucura de fetru de alte culori, in rest nu stiu ce as mai putea avea nevoie, dar sunt sigura ca imi propuneti voi ceva fain.

Asa ca ca incep lista:

1. fetru imprimat (4 buc), cu mici defecte de imprimare, si neimprimat (3 buc. in culori: galben, orange, culoarea pielii)

2. Caiete pentru scrapbooking ( 2 bucati cu cate 8 pagini albe)

3. Multe bucati stantate de Moosgummi - chair nu stiu cum ii zice in romana - e un material moale cauciucat.

4. Set de culori window color - probabil e inceput, dar cu siguranta nu s-a folosit prea mult din el, tuburile par destul de pline.



Cam asta ar fi, daca va place ceva si credeti ca v-ar fi utile astept sa imi oferiti ceva la schimb.

23 mar. 2012

wip - atmosfera de primavara

Va las sa trageti cu ochii la ce mesteresc momentan. Mai mult nu vreau sa spun caci e din nou mult prea tarziu iar eu ar trebui sa fiu in pat.

Maine dimineata iar o sa mi se lipiceasca ochii in fata monitorului de la birou.

16 mar. 2012

Imagini de poveste


Astazi am fost la vernisajul expozitiei: Imagini de poveste - o expozitie a Clubului Ilustratorilor. Din pacate e prea tarziu si sunt cam obosita, dar ma gandeam ca va pun niste poze si va recomand sa treceti pe la Tribuna Cafe unde va ramane expozitia pentru o luna de azi inainte.




11 mar. 2012

Cum sa iti faci un semn de carte pufos

Pentru că am rămas cu gândul la un semn de carte în urma şezătorii avute împreună cu Alina , m-am gandit să vă arat ce am învătat de la ea, şi cu ocazia asta să imi fac si eu semnul de carte dorit.

Materiale necesare:
-fetru
-panglică
-foarfecă
-ac şi aţă
-ace cu gămălie
-vatelină
-hârtie şi creion

Desenaţi un norişor pe o foaie de hartie si decupati-l creându-vă astfel un şablon.

1 mar. 2012

Clabucila & Mulkoghica

Astazi vă prezint plină de mandrie rezultatul şezătorii ţinute impreuna cu Hanako in Ianuarie.

Una bucata pestisor de aur mai autohton pe nume "Clăbucila"

Alta bucata pestisor de aur mai exotic numit "Mulkoghica"

Alina a venit cu ideea sa ne facem niste pestisori de aur care sa ne indeplineasca si noua mici dorinte, asa ca ne-am apucat de lucru impreuna. Am desenat, am facut şabloane (teren cam strain mie) si ne-am apucat de cusut amandoua la mine acasa.

Cum dupamasa a fost scurta si noaptea a napustit asupra noastra mult prea repede, am suspendat totul la stadiul de peşte cusut pe fundal cu buzunarase (Alina a inceput si valurile, dar cum ea are mai multa experienta, nu se pune ;) asa ca ne-am hotarat sa terminam fiecare separat cand avem timp.


Astfel am ramas amandoua curioase la ce face cealalta, si ne-am creat pestisorul personalizat fara a sufla un cuvant despre evolutia lor. Eu am incercat cateva cusuturi simple de broderie, Alina a creat nebunii si povestioare complexe scrise in limbi straine.

Ieri am reusit sa facem schimb de poze si sa stabilim numele pestisorilor. Numele de Clabucila e destul de clar de unde vine, numele Mulkoghica insa necsita putine explicatii. In coreeana "mulkogi" e cuvantul pentru peste format din mul = apa si kogi=carne, si pentru ca am vrut sa ii dam o nota comica si autohtona l-am denumit Mulkoghica.

Eu am inceout sa imi scriu dorintele si sa le pun in buznarele, la fel si Alina, iar acum asteptam sa vedem care pestisor e mai harnic, somnorosul meu dolofan sau coreeanul vesel. O sa va tinem la curent.

AddThis