27 ian. 2015

W.I.P. Sigla

În momentul în care, după ce desenezi ceva pe hârtie, ştergi, redesenezi şi te uiti din nou cum ţi-a iesit, iar mintea în loc să îţi zicî era mai bine înainte îţi spune Ctrl. Z; în momentul ăla ştii că ai lucrat prea mult pe comp în ultimul timp. Am râs aşadar copios de mine şi creierul meu digitalizat şi m-am gandit să vă mai împărtăşesc din gândurile mele sucite şi să vă mai arat ce trebăluiesc.



M-am apucat să lucrez la o noua siglă pentru magazinul meu. Planul iniţial era să îmi facă Cecilia proiectul ăsta, dar cum planurile nu ies întodeauna cum ni le programăm, m-am trezit că tot pe mine pică greul. Aşa că am început să îmi fac un font pe placul meu iar acum întâmpin greutăţi pe care trebuie să le rezolv pe rând. Tot mai îmbunătăţesc pe ici pe colo câte ceva şi încă nu simt că aş fi pe final, dar spre surprinderea mea chiar îmi face mai multă plăcere decât mă aşteptam iniţial.

M-aş mai întinde cu voi la poveşti dar aşa nu voi mai termina în veci, aşa că ne mai auzim după ce voi termina. Până atunci spor la meşterit.

P.S. Pentru cine nu a aflat incă din 01.02.2015 magazinul meu de pe Breslo se va închide, până atunci mai am o lichidare de stoc în magazin iar după data de 01.02 puteţi achiziţiona panglicile de pe http://depozituldepanglici.blogspot.ro/

19 ian. 2015

Gradina de pervaz

Am început anul destul de prost, aşa că m-am mobilizat cu greu să încep iar cu postările. Dar verdeaţa asta de pe pervaz mă binedispune de fiecare dată când îi arunc câte o privire, aşa că am hotărât să o împărtăşesc cu voi poate reuşesc să înveselesc pe cineva în zilele astea mohorâte şi ploiase. 








AddThis