5 dec. 2009

Va astept la Homemade Fair 3HOME MADE FAIR


Pe 5 decembrie între orele 12-20 vă invităm să ne reîntâlnim la o nouă ediţie a târgului de atmosferă şi creaţie Homemade Fair Cluj.


Târgul nostru ajuns la a treia editie, şi-a căpătat identitatea şi locul în randul celor care sunt pasionaţi de obiecte unicat făcute de mână.


De această dată vă aşteptăm în noul centru cultural independent al oraşului nostru: Fabrica de Pensule. Ne vom lăsa inspiraţi de această locaţie şi vom crea o atmosferă deosebită. Poţi ajunge la Fabrică intrând de pe strada Bucureşti în dreptul blocului Farmec pe strada Henri Barbusse la numărul 59-61. Ne veţi găsi la etajul I în sala studio.


Capriciile vremii friguroase vor fi înveselite de ceaiul cald, zâmbetele participanţilor, culorile vii ale creaţiilor originale. Mediul sonor va fi populat de un mix de instrumente făcute acasă ce vor crea un adevărat concert homemade la ţevi de pvc, oale, sticle, tuburi şi alte trăznăi. Maeştrii de ceremonii vor fi Daniel Aga, Electroclown, Bogdan Rakolcza (Mioriţa Sound System) precum şi oricine vrea să li se alăture.


Te aşteptăm să te bucuri de oamenii din jur, să cumperi cadouri inedite, să înveţi de la expozanţi pasionaţi, să te pui la sezătoare în timp ce ţi se împletesc codiţe colorate.


La Homemade Fair, majoritatea produselor sunt unicat. Cercei, broşe colorate, colecţii de autor, accesorii pentru Crăciun, cadouri de sezon, gravuri şi pictură pe sticlă sau lemn, tricoteje, caiete, jucării de pâslă, fotografii, felicitări, prăjituri sunt doar câteva dintre produsele pe care le veţi găsi la noi.

Ne vedem pe 5 la Fabrică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

AddThis