28 mai 2010

Evenimente de weekend

In weekend-ul asta nu stiu cum o sa ma impart. In Timisoara se intampla tot feluri de lucruri faine. Sper sa apuc sa vad cat mai multe si mai sper ca o sa fie vremea cat de cat ok. Ne vedem acolo pe undeva :P

Iata cateva din cele mai tentante:

Festivalul Filmului European


La proiecţiile din Braşov, Tîrgu-Mureş, Iaşi şi Timişoara - accesul publicului este gratuit.

ART TO THE COREturns eco
29 mai 2010
D'arc, pe malul Begheului, Timisoara
Sambata, 29 mai incepand cu ora 15.00 pe malul Begai la terasa D’arc adunam finalistii si ii punem la treaba. Cel / cea care va realiza cea mai buna lucrare va pleca acasa cu o bicicleta Electra Cruiser. Premii vor fi si pentru locul al doilea – un skate cruiser Element si al treilea – o pereche de shoes la alegere.

Tot pe mal, pentru cei veniti sa-si sustina prietenii finalisti avem si varianta workshopului NU fi pungas! organizat in colaborare cu fetele de la Cloud Factory care ne vor arata cum sa pictam sacose eco.

Nu uitati de contestul foto! Asteptam la finala toti fotografii amatori, profesionisti, de ocazie chiar si pe cei care vor pune mana pe un aparat foto pentru prima data la eventul nostru sa surprinda cat mai multe cadre si sa ne trimita fotografiile lor dupa incheierea contestului la adresa de mail u-man@u-man.ro. Cea mai buna fotografie ne va lua si premiul pentru Fotografia eventului.

In plus, impartim noile modele de stickere U-man by Dushky! Editie super-limitata!Sarbatoarea Artelor in Piata Unirii


28 mai intre orele 14-16 Atelierul de bijuterii din pasta ceramica sustinut de Manuela Marchis
29 mai orele 14-16 Atelier de origami sustinut de Andreea Patroi
orele 16-18 Atelierul de modelaj sustinut de Ana Maria Teodorescu
30 mai Atelierul de pictura sustinut de membri Cloud Factory

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

AddThis