13 iul. 2010

Weekend petrecut pe langa Deva

Weekend-ul trecut am fost la Mintia la Summer Break. Nu mai sunt eu chiar asa petrecareata ca pe vremuri si nu am stat prea mult la chefuit dar am savurat din plin padurea si hamacele puse la dispozitie de Minor Swing


Nu am avut nici un chef de agitatie si stres, asa ca ne-am trezit traziu si ne-am pregatit calm de plecare, cu gandul ca facem o mica excursie. Nu am mai vrut sub nici o forma sa ma obosesc pentru targ, am simtit ca vreau doar sa imi petrec ziua undeva la iarba verde.


Marius a luat in serios treaba cu odihnitul la umbra si a adormit in scaun fara sa stea prea mult pe ganduri. Cand l-am vazut ca deschide ochii l-am trimis in hamac, macar sa isi intinda si picioarele.


Eu am stat de paza la stad si am savurat umbra si verdeata din jur.


Mai tarziu am mancat fasole la ceaun, iam, iam, numa cand ma gandesc salivez :DSeara am parasit in schimb cheful si am preferat sa facem o vizita surpriza unor prieteni din zona. La ei ne-am instalat cortul si am petrecut putin la un magnific foc de tabara.


3 comentarii:

 1. de ce nu te-am vazut la summer break? eu am fost acolo vineri si sambata...

  RăspundețiȘtergere
 2. Nush? Noi am stat tolaniti la umbra :), poate de aia :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Si eu sunt deveanca insa de cand au aparut pici de abia apuc sa ajung in parc la deva daramite la un festival de muzica.

  Cunosc o mare parte din organizatori si ma bucur sa vad ca eforturile lor sunt rasplatite acum.

  La primul festival in 2005 am gazduit instrumentele artistiilor :))

  Ma bcuur sa aflu ca te-ai simtit bine la noi :)

  RăspundețiȘtergere

AddThis