1 nov. 2010

Swap de toamna

Cred ca am uitat sa mentionez ca am participat si eu la swap-ul organizat de Domnisoara Babacilu pe blogul ei. Astazi a sosit ziua cea mare in care am primit in sfarsit coletul de la Zebru. M-am bucurat enorm si am savurat despachetatul, caci totul a fost ambalat cu grija si insotit de cate un mic mesaj.
M-am simtit foarte rasfatata, cred ca nici de craciun nu am mai avut asa cadouri frumoase si ambalate cu drag. Bineinteles ca cel mai special a fost sacosa handmade pictata cu versuri de Travis si insigna cu numele formatiei pe ea. Ma bucur mult ca am un cadou asa special, si ma simt onorata ca si mama zebrucai a participat pentru a-mi face mie o bucurie.

Ah, si cum se vede deja in poza, oul Kinder nu a supravietuit nici macar un minut dupa ce l-am despachetat. De fapt am ars de nerabdare sa il desfac, caci, desi era ambalat in saculet si semana a sare de baie, am auzit din primul moment ca zdrangane a ou Kinder :D, nu a avut nici o scapare. Tobleronele e norocos , mai are timp pana dupa masa, ca nu am mancat inca si nu vreau sa imi stric pofta de tot. Bolul vintage e foarte dragut si sunt sigura ca o sa il folosesc in curand, iar materialului mai trebuie sa ii gasesc inca utilitatea.


Ok, pe moment ajunge, ca vreau sa profit de faptul ca ne-a catolicit shefu si ne-a dat astazi liber. Mi-am propus sa mai fac niste sapun cu rodii, sper sa iasa cat mai rosu, si vreau sa refac si sapunul cu boia, care are un miros destul de meplacut, asa ca nu mai am timp de zabovit. o sa revin cu pozele sapunurilor, daca imi ies cum imi doresc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

AddThis