20 sept. 2009

week-end harnic din nou

Week-end-ul acesta am fost foarte harnici. Desi acum chiar simt ca cel viitor vreau numai sa dorm. Am inceput de sambata cu vopsitul lânii pe care am mai avut-o pe stoc. Desi, dupa ce m-am apucat de treaba, chiar mi-as fi dorit sa am mai multa. Am ramas si in pana de colorant, si ca urmare nu mai am lana rosie :(, sper sa ma descurc cu cat a ramas de tura trecuta.






Duminica am impaslit toata ziua bilute, snururi, floricele si muguri. Sunt pusa pe fapte mari, si am deja o colectie frumusica de medalioane cu flori de pasla pe care o sa vi le arat doar mai tarziu. Momentan totul e top secret :D.

3 comentarii:

  1. Abia acum am vazut operatiunea "vopsitul lânii" si mi-a placut. Din acest stoc am primit si eu comanda? Ma ganedam ca as incerca si eu daca lâna dintr-o plapuma abandonata ar fi potrivita. Elena

    RăspundețiȘtergere
  2. Hehe, lana pusa la vanzare e din stocul mai vechi de culori, de anul trecut din tura asta: http://arabelastefania.blogspot.com/2008/10/rainbow-sunday.html

    Orice fel de lana se poate vopsi in principiu, nu stiu pentru ce vrei sa o folosesti cand te referi ca ar fi potrivita. De vopsit se poate sigur vopsi, eu am folosit gallus pt textile, e varianta cea mai ieftina ;). Daca vrei sa o impaslesti tre sa incerci, de impaslit se impasleste diferit in functie de tipul de lana. Preferabil e sa fie moale, daca e aspra(turcana) o sa te chinui mult pana sa se impasleasca, ceea ce nu inseamna ca e imposibil, e numa mai anevoios si nu arata asa grozav.

    Spor, daca te pui pe treaba trimite si mie un link sa vad ce iese ;)

    RăspundețiȘtergere

AddThis