5 apr. 2009

Poze de la targ

Asa pe fuga o sa postez pozele de la Homemade fair din Cluj.
Am avut noroc de o vreme superba care a scos multa lume din casa, si i-a dus la targ :D. Mi-a placut mult, as fi vrut sa am mai mult timp sa vad Clujul si sa savurez soarele, dar a fost bine si asa, am mai iesit si eu in lume :). In schimb a fost foarte obositor, am dormit doar 2 ore si am ajuns dimineata obositi. Inca mai incerc sa imi revin. E bine ca am o saptamana pana la urmatorul targ la Timisoara. O sa va tin la curent cu ce mai trebaluiesc oricum si o sa mai pun si poze cu toti cerceii facuti in ultima vreme, ca datorita lui Marius s-au facut destul de multi :D



Gentuta aste era cat pe ce sa o cumpar :P, daca nu as avea destule genti pe care oricum nu le port sigur nu imi scapa, era asa de faina



Vecinii nostrii cu ceramica glazurata (o ce mi-ar place si mie sa pot face asa ceva) si Marius in fundal tinandu-mi locul (ce dulce a fost)



Brose textile si carnetele legate manual



Brose din ceramica imprimate cu transfer termic ( la astea nu am putut sa ma abtin si acum port una la poseta :D

10 comentarii:

  1. Am si eu o brosa cu transfer termic de la fetele astea. E cu ciupercute si foarte sweet. Deci te-ai distrat la targ :)

    RăspundețiȘtergere
  2. DA !! A fost fain. Am avut noroc de vreme excelenta. Dar a fost foarte obositor.

    RăspundețiȘtergere
  3. hello! ai avut lucruri tare dragute la targ si se pare ca ne place aceeasi gentuta.eu inca ma gandesc la ea si imi pare rau ca nu mi-am luat-o. nu stii un blog, un link de breslo...ceva!? sa pot da de fete:)

    RăspundețiȘtergere
  4. merci :)
    In legatura cu gentuta din pacate nu pot sa te ajut, din pacate lumea nu prea avut carti de vizita , sau le-a ascuns :( , eu m-am ales cu una singura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna :)

    Te-am adaugat si eu in al meu blogroll. Sper sa nu fie niciun deranj.

    http://gainaalbastra.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. fata din poza cu magneteii e creatoarea lor? daca da, ma bucur sa o cunosc, am cumparat de la ea (Viviana, parca) de curand, minunati magneteii! Si bravo voua pentru targ, e bine sa fie astfel de targuri in cat mai multe orase din tara, nu toata lumea ajunge in Bucuresti, iar cumparatori sunt peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. si inca ceva: imi place foarte mult standul tau (bine, canapelutele sunt preferatele mele :P ), poti sa-mi spui de unde ai facut rost de cutiile in care prezinti marfa? sunt la comanda sau se gasesc de cumparat? multam in avans !

    RăspundețiȘtergere
  9. Da ea e creatoarea , dar nu mai stiu cum o chema , am fost prea obosita si stresata :P.
    Si eu ma bucur ca se organizeaza tot mai multe targuri de genul asta :).
    Cutiile sunt la comanda speciala ;P facute de Marius, care m-a ajutat si m-a sustinut foarte mult. Si sunt foarte ingenios facute, ca se prind cu scai intre ele si se pot suprapune si transporta ca o cutie. Sunt tare mandra de mesterelul meu :D

    RăspundețiȘtergere

AddThis