8 iun. 2009

A fost si Fabrica de handmade 2

Am fost si noi, a fost si caldura foarte mare, din pacate nu prea au fost vizitatori, probabil au fost la mare intr-un week-end prelungit la care se pare ca nu s-a gandit nimeni.
Pentru moment ne-am intors cam batand pe bata asa ca prea curand nu o sa mai participam la targuri prin Bucuresti, pentru ca implica costuri mult prea mari si volumul de vizitatori din pacate nu e precum ne-am asteptat.










4 comentarii:

  1. Hey! Am citit si pe forumul Breslo ca nu a prea mers la Fabrica...imi pare rau. Mie mie se pare putin ciudat, avand in vedere ca la prima editie a fost extem de multa lume, dar poate chiar a fost prea clad, si vorba ta, weekendul prelungit...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat ! Ai si strabatut atata drum si cheltuiala .... Offf. Eu, sincer, ma asteptam la asa ceva, dar imi pare rau ca s-a adeverit. La prima editie au fost 70% curiosi, care au venit doar sa faca poze la produse, si sa vada ce e cu "cel mai important eveniment", chiar daca au fost multi vizitatori, acestia nu au venit in scopuri comerciale. Probabil ca acum nu au mai fost nici macar curiosi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Merci de urari :)
    Eu ma bucur ca am reusit printr-un noroc chior sa imi scot macar cheltuielile, ca din pacate nu toti au avut norocul asta.

    RăspundețiȘtergere

AddThis