2 iul. 2009

Pe treaba

Sunt pusa pe treaba zilele astea, dar nu prea se vede, pentru ca am inceput multe si nu am terminat decat putine.





6 comentarii:

  1. sint superbe...of Doamne si toate imi plac, eu cred ca toate lucrurile aceste pe care le faci sint magice...cu siguranta sint altfel nu ar arata asa frumos, vreau sa te intreb din ce e inelul de deasupra paharelor, si portmoneul cam ce dimensiune are ?

    RăspundețiȘtergere
  2. ....aaaa sa nu uit sa-ţi spun de ce la mine vaza e pahar si husa de celular portmoneu... păi simplu, eu cred ca o floare taiata e moarta, de aceea ofer doar flori la ghiveci, in locuinta mea nu exista vaze pentru flori si nici nu vreau sa ma gindesc la asa ceva, iar cum eu nu am celular o husa de celular imi poate folosi doar ca portmoneu :)iar bratara de mai sus nu mi-o pot imagina decit ca pe un inel...nu stiu de ce...dar cred ca e perfect pentru asa ceva..de fapt cred ca inel a si fost initial si pentru ca nimeni nu avea un deget pe masura i-a fost schimbată întrebuinţarea initială.. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :) merci mult.
    bratara-inel e dintr-un lut polimeric numit si fimo, care e ca un fel de plastelina si se intareste la cuptor transformandu-se intr-un fel de plastic.
    Portofelul e de aproximativ 10/13 cm

    PS: nu am uitat de pestisori, de fapt am si inceput dar am cam multe pe cap saptamana asta asa ca nu stiu cand o sa reusesc sa termin :)

    RăspundețiȘtergere
  4. heii, în poza a2a este o husă pentru telefon? în orice caz, este de vânzare? şi dacă da, cât costă? e absolut superbă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut, se poate folosi ca husa de telefon, aparat foto sau portofel. Are dimensiunile de aproximativ 9.5 cm/12.5 cm si costa 25 de lei. Daca vrei sa o cumperi trimite-mi te rog un e-mail pe arabela.stefania@yahoo.de si stabilim detaliile. :)

    RăspundețiȘtergere

AddThis