6 sept. 2009

Flori de pasla si imagini din Scart

De saptamana trecuta m-am apucat de facut floricele din pasla, din pacate nu am reusit sa fac poze mai repede, dar sper sa compensez prin cantitate azi. Am facut un lantisor pe care l-am purtat deja cu mandrie in Scart iar un altul e inceput si asteapta sa imi ajunga comanda cu inchizatorile. Abia astept sa asamblez toate florile si sa le fac poze pentru etsy.






Azi ne-am ascuns la umbra, in colna bunicii pentru a impasli. I-am facut o poza lui Marius cand era destul de concentrat.



Sambata am fost in Scartz la intalnirea Cloud Factory si am ajutat la facut insigne pentru Plai. Pe unele din fete o sa le gasiti acolo sambata si duminica, eu nu am avut noroc la tragerea la sorti. Dar poate o sa trec pe acolo daca am timp, am auzit ca merita concertele toti banii. Oricum pana week-endul viitor mai am timp sa ma gandesc.
Pana una alta puteti savura poze din Scart cu magazinul Cloud Factory, si pentru cine nu a fost inca va recomand calduros sa ii faceti o vizita, Scart e cel mai magic loc in care poti sa te intalnesti cu prietenii la o limonada.






2 comentarii:

  1. cum sa pui poza in care casc?! vaaai! hai la plai :D !!

    RăspundețiȘtergere
  2. hehe, nu te necaji ca mie mi se vad plombele :))

    Cu Plai-ul ramane inca deschis, mai vedem

    RăspundețiȘtergere

AddThis