27 apr. 2010

Am fost si la Homemade Fair 4


Weekend-ul trecut am plecat cu noaptea in cap din Arad ca sa ajungem sambata dimineta la Cluj. Ca de obicei, si in ciuda drumului rau, am ajuns primii si am asteptat sa se deschida portile fabricii de pensule. Am fost intampinati doar de un catel cu 3 labute, care era foarte dornic de afectiune si a refuzat biscuitele oferit de noi, desi era cu ciocolata :P.


Dupa ce au sosit organizatorii agitatia a fost mare, si pana nu am terminat sa ne instalam nici nivelul stresului meu nu a fost mai mic. Asa sunt eu nu prea am ce-i face, ma agit tare, si as vrea sa fie totul cat mai perfect. Pana nu imi asigura Marius de cateva ori ca e totul ok nu prea ma linistesc. In perioada asta e bine sa nu incercati sa ma abordati, ca nu prea vad altceva decat standul.

Dupa vreo ora si jumatate de aranjat am reusit si eu sa ma calmez, sa ma schimb in echipament de targ, si sa imi iau locul in spatele tarabei in asteptarea clientilor.


Desi pana acum la HomemadeFair nu aveam timp nici sa respir intre hoardele de clienti care incepeau sa navaleasca de la 12.00, la editia asta parca toti stateau undeva la soare, departe de noi. Au mai inceput sa vina dupa ora 14-15, dar parca tot nu cum ne asteptam. Nu vreau sa ma plang caci nu a fost rau nici asa, dar parca nu a fost ca altadata. In schimb atmosfera a fost super, asa cum ne-am obisnuit sa fie la Cluj. A fost o diversitate mare de marfa expusa, muzicieni care cantau in tuburi de aspirator (cu volumul cam tare pentru gustul meu), lume colorata, tanara si turbata :) .

Cel mai mult imi lipsesc insa cartile de vizita la cei care expun in Cluj, din cauza asta nu prea stiu pe cine am vazut, dar o sa va las cu poze de la eveniment ca sa va faceti o idee. Eu m-am bucrat ca am intalnit prieteni vechi reali sau virtuali, si mi-am facut altii noi.

Noaptea de sambata am petrecut-o la un tip foarte simpatic pe care l-am gasit prin Couchsurfing, iar a doua zi am savurat o varza a la Cluj ca la mama ei acasa, intr-un Restaurant ramas de pe vremea comunismului cu numele de "Varzarie".


Am mai apucat sa ne si plimbam putin sub soarele clujean de duminca, care m-a si prins un pic pe umeri, dupa care ne-am luat ramas bun si am plecat incetutz spre casa. La urmatorul HMF o sa ne revedem speram din nou in frumosul Cluj.

5 comentarii:

  1. Da, da, si ai avut cei mai fani ciorapi dintre toti, si ne-am simtit foarte bine. Si cu Heliana m-am intalnit, si cu Andreea am mancat varza, si tot asa. A fost un weekend plin da nu am mai vrut sa lungesc prea mult postarea, ca asa si-asa cred ca am plictisit destula lume :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe mine nu m-ai plictisit !;)
    Iti citesc cu interes povestile !

    RăspundețiȘtergere
  3. heya! e si standul meu pe acolo, gracias ;-)
    noi n-am apucat sa ne cunoastem, dar maybe next time ;-)

    RăspundețiȘtergere

AddThis