25 oct. 2010

Kabum



Da e maşinuţa noastra, de care ne-am bucurat tare de tot in februarie. Dupa ce am iesit miercuri fericiti de la dentist ne-am urcat si am vrut sa pornim incetişor spre casa. Ne-am facut insa planurile fara sa tinem cont de ameţitul ce a dat cu spatele si ne-a lovit din stanga in timp ce incercam sa iesim din parcare. Am stat toata seara in frig si am incercat sa vedem care e procedura, caci noua ni sa parut ca e totul clar si omul a si recunoscut ca e de vina si ca a vorbit la telefon. Intre timp lucrurile s-au complicat si asigurarea ne considera si pe noi vinovati, ca doar au interesul sa nu plateasca. Cel mai enervant mi s-a parut cand am aflat ca si politia consider la fel, si ca in momentul cand iesi din parcare esti oricum si tu de vina, chiar daca vine unul din stanga si se baga in tine, si nu ai nici o şansă sa il eviti. Na in fine, intre timp ne-a mai trecut supararea, si nu ne ramane decat sa asteptam sa se rezolve odata toata tampenia.

In rest m-am apucat sa fac produse pentru magazinuţul meu pe Etsy. O sa revin cu poze cand o sa am mai multe produse finalizate, dezordinea de pe birou nu e prea prezentabila pentru moment :)

2 comentarii:

  1. Uff, ce ghinion! Sper sa se rezolve repede cu asigurarea. Si noi am patit o chestie asemanatoare, dar la noi a fost doar comica si fara urmari de tabla indoita. Intr-o seara, cautam un loc de parcare intr-o piatzeta si dand marsarier, am dat fund in fund cu altii care dadeau si ei marsarier fara sa se uite (ca si noi). Noroc ca aveam viteza mica, ar fi fost un accident tare stupid daca nu :)

    Spor la mesterit minunatii pentru etsy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi ne-am asigurat, dar nu am avut cum sa il vedem pe ametit, ca eram parcati in spic, si el a trecut de noi si nu s-a mai vazut de masina din stanga. Si eu sper sa se rezolve repede.

    Merci, ma misc incet dar sigur cu etsy-ul :)

    RăspundețiȘtergere

AddThis