9 feb. 2011

Cum sa faci o lumanare din ceara de albine


Materiale necesare:
-ceara de albine
-forme pentru prajituri
-fir din bumbac
-foarfeca




Incepeti sa stantati in jur de 10-12 bucati, in cazul nostru de inimioare, daca tot ne apropiem de Valentine's Day


Taiati o bucata de fir de bumbac si aranjati-o pe o bucata de ceara de albine decupata.


Apoi veniti cu o alta bucata de ceara decupata si suprapuneti cat mai exact. Pentru a fixa bucatile intre ele trebuie doar sa le presati bine.


Repetati ultimul pas adaugand de fiecare parte cate o bucata de ceara decupata, presati, adaugati inca un rand de ceara si tot asa pana ajungeti la o grosime care sa semene a lumanare.


Cand vi se pare ca e suficient de groasa testati daca sta singura in picoare. Daca stabila ati terminat, daca se clatina mai adaugati un rand sau doua de ceara.
ATENTIE: Nu lasati lumanarile aprinse nesupravegheate si folositile doar pe un suport neinflamabil!! Stiu ca suna aiurea avertismentul, dar vorbesc din experienta, orice lumanare lasata direct pe mobila poate sa iti faca surprize neplacute.
Ignorati avertismentul in cazul in care vreti sa schimbati mobila si cautati un pretext bun ;)

PS: Happy Valentine's pentru cine sarbatoreste.

4 comentarii:

  1. pare a fi facuta din foi de prajitura:D adorabila.

    RăspundețiȘtergere
  2. ;)) excelenta ideea, s'ar putea chiar sa incerc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. E mai simplu de facut decat o prajitura :) va recomand sa incercati

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună seara, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri cu
    www.costin-comba.blogspot.com si daca doriti si cu www.irinacomba.blogspot.com. Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Daca doriti sa imi lasati un mesaj de confirmare sau infirmare, o puteti face pe blogul meu la rubrica "Link exchange" sau la adresa de email costin_ph@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere

AddThis