8 dec. 2011

Decoratiune pentru bradul de craciun

Materiale necesare:

-fetru
-vatelina
-foarfeca
-fire decorative
-adeziv
-ac

Decupati doua coli de fetru in forma dorita. Daca nu va incumetati sa taiati fara sablon, puteti sa cautati modelul dorit ,sa il imprimati pe hartie,apoi sa il decupati si astfel aveti sablonul dorit. Trasati conturul cu creta in jurul sablonului si taiati fetrul cu foarfeca.


Pentru decorarea “globului” nostru decupati forme din fetru, folositi panglici decorative, paiete etc. Decoratiunile le puteti coase de fetru sau daca va grabiti, pentru ca e tarziu si trebuie sa terminati tutorialul, sau vine craciunul sau mai stiu eu ce alt motiv , puteti folosi secretul magic: adezivul. Rezultatul e la fel de prezentabil si va economiseste o gramada de timp.

Cand ati terminat de decorat dupa bunul plac si sunteti multumiti de rezultat puteti sa va apucati de cusut partile de fetru impreuna. Eu am cusut totul cu o cusatura in punct de feston si un fir argintiu.

Daca nu stiti sa faceti cusutura in punct de feston v-am atasat un mic desen care sper sa va ajute. Cusutura e destul de simpla si sper ca desenul sa fie concludent si usor de inteles. PS: Linia aia pe alocuri stramba cu bucla si mai stramba vrea sa fie acul

Inainte de a termina cu cusutul umpleti globul cu vatelina.

Terminati de cusut de jur imprejurul modelului iar la final ar trebui sa obtineti o decoratiune dragalasa pentru bradul de craciun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

AddThis