15 ian. 2013

Blog flea market

Saptamana trecuta mi-am organizat putin dulapul cu materiale. Cum la astfel de operatiuni gasesc mereu cate ceva de care nu mai am nevoie dar imi si pare rau sa arunc ma gandeam sa fac un fel de Flohmarkt pe blog. Asa ca o sa va arat cam ce am de dat si sper sa gasesc cativa oameni care sa poata folosi ceva din lucrusoarele mele.






Avand ca scop principal golirea dulapului ma gandeam sa veniti voi cu oferte daca va intereseaza ceva.
Daca va place ceva si nu prea ati vrea sa dati bani  putem face si troc. Lasati un comentariu cu ce va intereseaza si discutam apoi pe mail ce si cum facem, eu zic ca o sa ne intelegem ;)



7 comentarii:

  1. Buna Arabela,

    Mie mi-a placut penarul cu sticlute si 2 dintre cutiute. Ma refer la cea cu buline si cea cu dungulite. Spune-mi te rog, sunt din metal sau carton?

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut in prima poza ceva cu iepuras si mi-a placut tare mult. E o brosa sau doar material? Chestiile din cusut ce sunt? Truse din alea mici cu 3-5 culori si un ac, care se pot purta in buzunar? Suportul din lemn cam cat e de mare?
    M-ar interesa un schimb, poate discutam mai multe pe mail :)!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina, da-mi te rog un e-mail sa iti pot raspunde :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna,as avea o intrebare daca se poate,am vazut bratarile tale cu fimo care sunt foarte dragute,voiam sa te intreb de unde iei bazele de bratari care din cate am vazut sunt din plastic ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna,
    Am vazut postareata pe breslo si am zis sa arunc un ochi. Margelele din a doua poza cred ca m-ar interesa :)

    Cam cat m-ar ajunge?

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place foarte mult ceea ce faci pe blog-ul tau. E inspirational de-a dreptul, si mie imi place sa 'reciclez' lucruri pentru a le transforma in obiecte bune de purtat sau de facut ceva cu ele, bijuterii etc. Ma bucur ca am gasit blog-ul tau!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai venit Claus Web. Ma bucur sa aud ca iti place blogul meu.

    RăspundețiȘtergere

AddThis