20 dec. 2013

În aşteptarea moşului

Deşi nu mai e mult până la Crăciun parcă nu am intrat încă în atmosfera asta de sărbători. Am evitat ce-i drept posturile de radio cu colinde şi nici în oraş nu am prea ieşit, dar in weekend o să ne căutam brad aşa că cel târziu după aceea ar trebui să simt şi eu spiritul crăciului.


Până una alta m-am bucurat de ziua mea şi m-am răsfăţat cu nişte lanţuri superbe pe care de abia aştept să le folosesc şi cu o cutie pentru furnituri. Datorită cutiuţei am făcut o ordine prin sertare de nu le mai recunosc. Îmi face însă o placere nespusă să deschid sertarul să văd cum stau toate lanţurile frumos aranjate şi parcă îmi zâmbesc şi îmi fac cu ochiul să le folosesc.Pe de altă parte am fost foarte ocupată cu magazinul pe Etsy. Am modificat puţin colierele cu pâslă şi o sa încep în curând să le public, până atunci vă las o poză cu procesul în desfăşurare.


Pe lângă asta am mai avut o comandă specială care mi-a dat ceva bătăi de cap dar îmi place cum a ieşit şi m-a inspirat, aşa că zilele următoare probabil o să mai experimentez câte puţin pe tema asta.


Aşa că pentru moment vă urez tuturor SĂRBATORI FERICITE şi să vă ducă moşul tot ce vă doriţi. 

Un comentariu:

AddThis