24 feb. 2013

O zi de weekend in Timisoara

A trecut cam mult timp de cand nu am mai vizitat Timisoara asa ca mi-am gasit un pretext (remodelarea parului de pe cap asdica freza noua) si am dat o fuga pana in orasul studentiei mele.
Am descoperit un perete cu graffitiuri splendide cum mergi din Marasti spre Unirii pe parea dreapta.
Iar pe o parte laterala a facultatii de arte am descoperit un alt graffiti colorat in fata caruia am inceput sa ne jucam de-a zborul. A fost foarte distractiv si sigur vom mai repeta joaca asta cu aparatul foto.
Despre cum am reusit sa ratam iesirile de pe autostrada, si nu doar odata, nu va mai povestesc ca numa ar strica atmosfera vioaie a postarii.

18 feb. 2013

semn de carte si panglici vopsite

Am reusit sa termin de citit prima carte in engleza. Pff, nu a fost usor, si a cam duraaaaaat, dar nu m-am lasat la ea si am citit-o toata. Cum a trecut din pacate si prin şantierul de anul trecut a ramas cu urme asa ca m-am simtit cam vinovata si ca scuza am facut urmatorul semn de carte proprietarei care mi-a imprumutat-o. Se pare ca acceptat scuzele mele si s-a bucurat de micul DSRL :)




Si daca tot imi trebuia panglica colorata, am zis ca e pacat sa pun oala pe foc doar pentru cateva nuante de gri , asa ca am mai adaugat ceva culoare si am obtinut urmatoarele:



10 feb. 2013

Cum sa personalizam obiecte cu tehnica transferului foto


In cazul in care nu aveti inca un cadou pentru persoana iubita va recomanda sa va personalizati repede un obiect cu imaginea preferata.

Materiale necesare:
-mediu pentru transfer de imagine
-obiectul care se va personaliza
-pensula moale
-bol cu apa
-foarfeca
-imagini din reviste sau copii color al unor imagini proprii
-lac protector spray (optional)

Cu o pensula moale aplicati mediul pentru transfer pe imaginea aleasa. Folositi imagini din reviste sau fotocopii ale unor imagini proprii, acestea au pigmentii rezistenti la apa si vor da rezultatele cele mai bune. Puteti incerca si cu imagini scoase la imprimanta, dar culorile acestora isi vor pierde mult din intensitate in urma procedeului de transfer si veti pierde detaliile si culorile vii ale imaginilor. 

2 feb. 2013

noutati de toate felurile

Iar am ajuns sa imi neglijez blogul. Desi imi propun sa postez ba una, ba alta, cumva tot in urma sunt cu postarile. In ultimele saptamani am avut iar niste proiecte de amenajare al apartamentului nostru, si ca urmare suntem tot mai experti in proiectat de dulapuri si dulapioare dar mai ales in smirghelit, uleiat si vopsit.

Pe partea de handmade, in urma ultimului tutorial, am prins gustul jocului cu plastic reciclat si ca urmare am postat cativa cercei in magazinasul meu arabela.breslo.ro. Spre bucuria mea am si vandut deja o pereche si am avut astfel ocazia de a experimenta si o metoda de ambalare adecvata a cerceilor reciclati.
Ma declar multumita de rezultat si sper ca si clienta draguta care a achizitionat cerceii sa fie multumita in totalitate.


Cu ocazia finisarii mobilei de care va spuneam am petrecut mai mult timp la parinti si ca urmare a iesit la iveala copilul din mine asa ca va prezint : Arabela - unicorn de iarna

PS: Poza asta ar trebui sa o arat tuturor care ma intreaba cati ani am, cred ca e un raspuns frumos, nu ? :D

AddThis