18 iun. 2009

Work in progress & teaser :P

Am inceput ieri sa desenez putin :), sunt nerabdatoare sa vad cum ies la final culorile, caci inca nu m-am hotarat ce culori o sa folosesc.




Iar acum, asa ca sa va fac curiosi, o sa va arat ce achizitie am facut azi :D.
O sa fie noua colectie de vara, si sunt foarte nerabdatoare sa incep sa lucrez la ea. Evantaiele sunt asa de delicate, cred ca o sa imi fie putin frica sa nu le stric. Imi place foarte mult lemnul de bambus si hartia de orez folosite la cel alb, dar si cel negru cu panza e interesant. Pacat ca sunt prea obosita, ca tare as fi avut chef sa incerc cum pot desena pe ele, pare putin cam complicat cu pliurile, dar nu o sa ma las la ele :D







Ah, si am mai cumparat o cutiuta de bijuterii foarte ingenioasa, care are niste ţimbirici facuti special pentru a infasura lanturile ca sa nu se incurce intre ele.
De fapt cred ca m-am indragostit de forma cu colturile rotunjite si de aceea nu am putut sa ma abtin. Nu vreti sa stiti ce fata a facut Marius cand a auzit ce de bani am stricat iar, hihi, dar a meritat, sunt plina de entuziasm si abia astept sa ma apuc de treaba.

3 comentarii:

AddThis