26 oct. 2010

Unt de shea si balsam de buze

Ieri seara mi-a ajuns coletul cu unt de shea din Germania. Sunt foarte incantata de el, dar sunt curioasa cand o sa apuc sa folosesc eu un kilogram intreg.:P Am inceput serios sa il consum facand balsam de buze, am folosit vreo 4 sau 5 lingurite. :)). In weekend vreau sa il incerc ca si materie prima pentru un nou sapun.




Imi plac noii strugurei handmade, sunt insa tare curioasa cum se comporta in buzunar. O sa ii testez maine, desi am impresia ca o sa se imoaie destul de tare. Cred ca trebuia sa pun ceva mai multa ceara de albine.

12 comentarii:

  1. :) cumpar eu de la tine niste unt de shea, ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nice!

    De unde iei tu recipiente pentru balsamul de buze?

    RăspundețiȘtergere
  3. google & yahoo :D , da nu am reusit sa ma hotarasc la o sigura reteta asa ca le-am amestecat dupa ureche si au iesit cam moi. Da nu ma las la ele, le vin eu de hac pana la urma :P

    RăspundețiȘtergere
  4. rețetele știu eu că de pe google, întrebam de recipiente :)

    De-alea de tabla vreau si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Of scuze, is cu capul in nori. Recipientele erau de la bombonele, le-am tinut pentru maruntisuri si acum le-am golit ca sa am in ce pune balsamul. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. o, balsamu asta de buze e foarte fain. L-am incercat eu!!(thank u!)

    RăspundețiȘtergere
  7. balsamul e eggscelent :D si e un picutz gustos :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna!
    Tot caut de cateva zile vre-un site unde se mai vinde unt de shea la 1kg sau alte unturi si mi-am adus aminte de aticolul tau. De pe ce site ti-ai comandat? Era la un moment dat un blog.. coltulcreativ, dar pana sa ma hotarasc eu ca sa imi comand, nu mai exista.
    Ma poti ajuta?
    Te rog.
    Raluca

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut, eu am comandat de pe un site din Germania. Ca mi-a fost mai usor sa caut in germana. Parca Jovis vindea pe la noi, din cate tin minte.

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti multumesc pentru raspuns.
    Am vazut ca Jovis vinde unt de shea, cacao, avocado.
    Ei, eu prefer sa il iau de dincolo ca e mult mai ieftin, cam la jumatate de pret fata de cel din Romania, asta daca comand o cantitate mai mare.
    Am sa mai rasfoiesc pagini cu pareri de la alte persoane care si-au luat unturi de dincolo. Gasisem Akamuti in UK si multe altele in Germania.
    Sper sa ma hotarasc in curand, sa nu dispara iar :).

    O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere

AddThis