11 oct. 2010

Weekend la gradina

Sambata am fost la gradina parintilor mei si am ajutat putin la curatenia de toamna.

Am profitat de atelierul lui tati ca sa ciocanesc si sa imi pregatesc materialele pentru medalioane. Lemnul asta pacatos m-a cam scos din sarite, ca a crapat cam tot la al doilea cerculet, grrr. si nu stau bine deloc cu nervii cand ma trezesc cu cate un material din asta razvratit. Era cat pe ce sa le arunc pe toate si sa abandonez, dar cum acasa e cam complicat de facut am insistat si am reusit sa fac in jur de 40 de cercuri. De fapt am facut cu siguranta cel putin dublu, dar restul au trecut la rebuturi.

Am experimentat si cu o placuta de cupru, la care ii ador textura obtinuta.


Am mai experimentat putin cu pasla si alama, dar pana nu reusesc sa fac ceva mai concret va arat doar asa cate un fragment de poza, sa nu credeti ca stau toata ziua si lenevesc.



Dupa cum se vede m-am apucat de multe deodata, asa ca va mai dura probabil pana ce reusesc sa va arat ceva finit. Pe birou e momentan un "dezastru creativ" cum imi place sa ii zic, adica e plin de materiale. De abia pot sa mai misc mouse-ul, dar altfel parca nu am reusit inca sa ma desfasor, parca cu toate materiale la indemana ma simt mai inspirata.

Voi cum lucrati ? Reusiti sa pastrati ordinea in timp ce creati ? Caci mie mi se pare imposibil, da asta e probabil doar datorita faptului ca sunt eu haotica din fire :P

2 comentarii:

  1. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vai, și la mine tot așa, „o dezordine creativă” este =)) Când intră cineva în cameră se ia cu mâinile de cap. Am pe masă o grămadă de gheme, cărți, croșete, plus cursurile de la facultate, laptop-ul, etc. =)) Dacă le-ai vedea fețele... =))

    RăspundețiȘtergere

AddThis