17 ian. 2014

Etsy inspiration

Na că încă nu reuşesc să îmi găsesc echilibrul în aşa fel încât să am mai mult timp pentru blog. In mare parte dau vina pe sărbători şi pe leneveala prelungită chiar şi după ce oficial sărbătoareala s-a oprit. Nu mă plâng deloc căci am petrecut mult timp alături de oameni dragi si m-am simţit tare bine. Nici munca pentru Etsy nu am neglijat-o, ba din contră am deja mai multe produse decât visam şi nu apuc să le pozez şi postez pe cum aş vrea. Dar toate asteau au un preţ şi preţul acela e blogul se pare, căci nu pot să nu mă gandesc cu mustrări de conştiinţă la câte am facut şi cât de puţin am reuşit să îmăpărtăşesc cu voi.

Sper că nu vă supăraţi prea tare că şi de data asta fentez un pic şi vă arat doar câteva bunătăţi de pe Etsy adunate în treasury-uri. Imi place la nebunie postura asta de curator şi la câte frumuseţi de produse ai la dispoziţie aici e un adevărat delir.

Aşa că va rog să savuraţi şi voi alături de mine minunăţiile handmade din întreaga lume:



  


Daca vreţi să vedeţi toate treasury-urile facute de mine intraţi AICI




4 comentarii:

  1. Te salut, Arabela! Am descoperit de curand blogul tau si sunt intr-o continua "frunzarire" prin el :) Ma bucur ca te-am descoperit si vreau sa te felicit din inima pentru toate activitatile pe care le faci si le impartasesti cu noi!
    Am si o intrebare ;) Ma tenteaza un magazin pe Etsy, am gasit postul tau in care explicai cum sa-ti descizi un magazin, insa nu am reusit sa ma lamuresc intocmai referitor la taxa de shipping. O fixezi tu? Aproximativ? Cum se modifica ea in functie de destinatia cumparatorului?
    Multa sanatate si mult spor in continuare in tot ceea ce faci !

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, ma bucur ca iti place blogul meu.

    Taxa de transport o afli cel mai bine daca intrebi la posta, sau cauti pe site-ul postei romane, ei stabilesc pretul pentru un colet, nu tu. Tu pui pretul in functie de destinatie si de dimensiunile si greutatea produselor tale.

    Daca vrei sa iti faci cont de vanzator pe etsy poti folosi linkul acesta: http://etsy.me/1ltMLBo astfel vom primi amandoua cate 40 de postari gratuite.

    Spor la treaba
    Arabela

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult, mult pentru raspuns , Arabela ! Inca mai adun informatii si apoi ma voi decide :)

    Toate urarile de bine din partea mea,
    Liana

    RăspundețiȘtergere
  4. Am descoperit de curand blogul si imi place foarte :) E pe gustul meu pentru ca imi plac hand-made-urile si lcururile facute cu talent si suflet. Abia astept sa am mai mult timp sa ti si rasfoiesc si sa ma bucur de noutati.

    RăspundețiȘtergere

AddThis