29 sept. 2010

Weekend aniversar la Budapesta

Saptamana trecuta am implinit 10 ani de cand suntem impreuna, asa ca am hotarat sa sarbatorim petrecand doaua zile la Budapesta.

Ne-am pornit dimineata la drum si am ajuns pe la 11.00 ora locala, asa ca am avut toata ziua la dispozitie. Am savurat arhitectura si monumentele, am tras cu arcul, am umblat pana am simtit ca facem besici in talpi, am mancat bine, am baut un ceai seara ca sa ne putem continua drumul, ne-am tarat la masina, si ne-am bucurat de patul moale si camera de mansarda a pensiunii.

A doua zi nu am vazut decat ploaie si Ikea. Ne-am luat scaune de birou si lenjerie de pat, ne-am stresat ca ajungem pe autostrada in loc sa mergem la depozit unde se afla unul din scaunele deja platite. Am incarcat marfa si ne-am carabanit spre casa.

Ajunsi acasa, in loc sa ne odihnim, ne-am pus sa despachetam, sa montam, sa schimbam lenjeria de pat si sa savuram casuta noastra, care arata tot mai chic in fiecare an.

Toate pozele, peste 250, le gasiti aici



10 comentarii:

  1. mir gefallen die in's Wasser gefallenen Saeulen sehr gut

    RăspundețiȘtergere
  2. Hey!

    Ce frumos! :)
    Felicitari si la cat mai multi ani fericiti si plini de lucruri bune!

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari you guyz !
    aratati supercute impreuna :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, ce fain! Felicitari si din partea mea! :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Aici trebuie sa aflu pe unde a-ti fost???

    La multi ani fericiti!

    RăspundețiȘtergere
  6. vai, budapesta.... noi am fost in cele 3 zile de miere de dupa nunta si ne-a placut tare de tot. si noi, tot de 10 ani suntem impreuna! :) felicitari, la mai multi fericiti, tot asa. bravo.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi si fericiti ani impreuna !
    Si eu imi doresc sa vizitez Budapesta. Nu am reusit decat sa o tranzitez de vreo cinci ori, dar de fiecare data cu gandul ca poate data viitoare va veni si randul ei sa fie vizitata.

    RăspundețiȘtergere

AddThis